Панирана риба

27/04/2009
от ГароНовак
"Само предлагаме, вие ще трябва да си го приготвите сами!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 732
  • Преглеждания за месеца135
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме добре рибата и около един час преди панирането я посоляваме.

В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето.

Рибата се потапя в брашното, после в яйцето, в галетата и пак в яйцето.

Пържи се в сгорещена мазнина.

Поднася се топла с подходяща гарнитура.
подобни рецепти тук
5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

sne6ka
sne6ka
02.12.2012 23:24
как се панира бяла риба филе благодаря предварително
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв