Ориз с маслини и лук

27/04/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Веган, вкусно и много ароматно - опитайте и оценете "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо149
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещете 3 с.л. зехтин и запържете нарязания на ситно лук. Добавете измития ориз и пържете до прозрачност, като бъркате непрекъснато.

Поръсете с черен пипер и налейте 3 ч.ч. вода. Намалете котлона и оставете ястието да се готви, докато оризът абсорбира течността.

Посолете, добавете маслините и още 1 с.л. зехтин, сипете 2 ч.ч. вода и досварете ориза на тих огън.

Поръсете с магданоз и сервирайте.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар