Запечени картофи с лук, чесън и мащерка

27/04/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Дайте ни само половин час и ще ви приготвим уникални запечени картофки с неустоим аромат "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо347
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на четвъртинки. Намазнете тава със зехтина, изсипете картофите.

Добавете нарязания на пръстени лук и ситно нарязания чесън.

Овкусете със сол, черен пипер и мащерка, налейте още зехтин.

Печете в умерено загрята фурна до готовност, като от време на време разбърквате.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар