Свинска яхния с пресен лук

07/05/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 414
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парченца и се изпържва в сгорещеното олио. Прибавят се накълцания лук, моркови и цялата люта чушка.

Запържва се всичко, поръсва се със сол, черен пипер и червен пипер и се разбъркват добре. Прибавят се виното, доматеното пюре, размито в малко студена вода.

Сместа се задушава на слаб огън, докато лукът омекне. Доливат се 2-3 ч.ч. гореща вода и ястието се вари, докато сосът се сгъсти и остане на мазнина.

Щом е почти готово, се поръсва със ситно нарязания магданоз.
подобни рецепти тук
5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар