Панирано филе с плънка

25/05/2009
Лина
отЛинаНовак
"Как се получава така, че най-вкусните неща са панирани или пържени?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 254
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо – бон филе 4 бр.
  • кашкавал – 100 гр.
  • гъби – 100 гр.
  • кисели краставички – 2 бр.
  • бекон – 100 гр.
  • брашно – 1 ч. ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се начуква леко на тънко, поръсваме със сол и черен пипер.

В едната половина на филето се редят едно върху друго на тънко нарязан кашкавал, бекон, на тънко нарязана кисела краставичка и пак кашкавал.

Празната част на филето се прехлупва и краищата се начукват леко за да залепнат.

Панира се първо в брашно и след това в разбитите яйца с малко вода и пак брашно и пак яйце. Пържи се на слаб огън.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар