Панирано свинско бон филе

25/05/2009
Тина
отТинаНовак
"Трудно ни е да решим каква ще бъде идеалната гарнитура за това панирано свински бон филе. Някакви идеи?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28 797
  • Преглеждания за месеца589
  • Преглеждания за седмицата53
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника.

Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода.

Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване.

подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар