Гювечета с кайма

02/05/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Бърза идея за обяд, която често-често ще приготвяте!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31 408
  • Преглеждания за месеца586
  • Преглеждания за седмицата151
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте олиото и последователно запържете нарязания ситно лук, след него каймата, а щом се раздроби добавете обелените и настъргани домати.

Овкусете със сол, чубрицата и черния пипер. Разбъркайте добре и разпределете сместа в 4 гювечета.

Във всяко сложете равни части натрошено сирене и залейте със смес от разбитите яйца и настъргания кашкавал.

Сложете капаците и пъхнете да се пекат в умерена фурна за около 20-25 минути. Поднесете гювечетата с кайма с накълцан магданоз.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 11
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар