Шоколадово парфе

02/05/2012
от А.БорисоваНовак
"Страхотно шоколадово парфе без печене, което се приготвя толкова лесно, че дори и начинаещите кулинари ще могат да впечатлят близките си "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 033
  • Преглеждания за месеца243
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за основата смесете, разбъркайте добре и получената смес разстелете по дъното на тава с подвижни стени.

Накиснете желатина във водата, за да набъбне, след което го загрейте, докато се разтопи, но без да завира.

Разбийте сметаната. Разтопете на водна баня шоколада и маслото за парфето. Охладените желатин и шоколад постепенно се добавят към сметаната и се бърка внимателно.

Така приготвеното шоколадово парфе излейте върху основата и сложете формата в хладилника за няколко часа.подобни рецепти тук
5 3
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар