Задушено агнешко с пролетни зеленчуци

17/06/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Най-крехките агънца са пролетните - затова и напролет най-много агнешко хапваме "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо31
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на порции, след което го наредете в тенджера с дебело дъно. Поръсете го с червения и черния пипер. Сложете отгоре нарязаните магданоз, джоджен, лапад и зелен лук.

Посолете и прибавете нарязаното на парченца масло. Залейте с една чаша топла вода, захлупете съда и сложете на загрят котлон.

След като заври, задушавайте на слаб огън около 2 часа, като от време на време разклащате тенджерата. Сервирайте агнешкото със салата от пресни картофки. Да ви е сладко!подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар