Мариновани шишчета от агнешко месо

26/04/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810277
"Не вярваме, че може да опитате по-вкусни шишчета от тези "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо296
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на хапки. Овкусете го със солта и черния пипер, смесете с разрязаните на 4 малки глави лук.

Пригответе маринатата от изброените продукти в подходяща купа. Накиснете месото и лука и разбъркайте, за да се напоят много добре.

Оставете сместа в хладилник да се маринова няколко часа. Извадете след това месото и лука и ги нанижете на шишове, като редувате.

Изпечете на загрята скара. Сервирайте, като на всяко 1 шишче забодете резен лимон.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар