Телешки език яхния

13/04/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Деликатес, който се приготвя толкова лесно, заслужава да бъде изяден докрай "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо70
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете предварително измития език да се свари с подправките и лука.

Още докато е топъл, го обелете и го нарежете на филийки.

Загрейте маслото отделно, запържете брашното и скълцания лук в него. Разредете с бульона от варенето на езика и разбъркайте кашата. След като поври, добавете малко лимонов сок.

Във всяка чиния сложете филийки език и залейте със соса.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар