Агнешко печено в мляко

16/04/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaЧирак2785322
"Истинските майстори знаят, най-вкусното агнешко се прави с мляко. Затова опитайте, оценете и най-важното - хапнете с удоволствие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо301
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте парчето агнешко и подсушете. Сложете го в тавичката, в която ще печете и залейте с няколко лъжици мазнина и разтрийте.

Залейте с млякото и 1 к.ч. вода, покрийте с фолио и задушете във фурната.

Когато агнешкото омекне, намажете го с масло, което предварително сте разбъркали с лимонов сок и скълцан магданоз. Преди това направете леки прорези в агнешкото, като разпределите в тях мазнината.

Върнете агнешкото да се доопече.

Може да го поднесете с гарнитура от грах, зелен фасул или други зеленчуци.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар