Чорба от агнешки дроб

13/04/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Агнешка чорбичка за душата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо467
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително измийте дреболиите. Сложете ги да се сварят в подсолена вода заедно с нарязания лук и морков.

След като се сварят, извадете и нарежете на дребно агнешките карантии, а бульона прецедете.

Върнете в него агнешкото, добавете нарязания зелен лук и добавете размитото в малко водичка брашно.

След малко и прибавете ориза и овкусете с подправките. Доварете агнешката чорба на слаб котлона и я застройте с разбитите яйца с лимонов сок или кисело мляко.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар