Агнешко a la poulette

15/04/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Рецепта нейде из Прованса...не знаем точко откъде, но не ни и интересува много - важното е, че е вкусно! "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо77
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, запържете в мазнина брашното, долейте вода и разредете с непрекъснато бъркане.

Добавете предварителното нарязани на късчета агнешко. След малко посолете и добавете нарязания лук.

Задушете ястието до готовност. Когато е напълно омекнало, прибавете гъбите.

След като агнешкото е готово, разбийте със соса жълтъците и застройте.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар