Агнешко с кисели краставички

13/04/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Необикновено вкусна комбинация, в която ще се влюбите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешки бут
  • лук - 3 глави
  • кисели краставички - 6 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • жълтъци - 2 - 3 бр.
  • оцет
  • мазнина
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвяне

Измийте агнешкото бутче и го подсушете, начукайте го и го порционирайте.

В подходящ съд задушете нарязания лук и добавете месото и го гответе, докато омекне.

Отделно запържете в масълце нарязаните на кръгчета краставички. След това добавете брашното и разбъркайте енергично. Когато краставичките омекнат, добавете оцета и застройте с разбитите жълтъци.

Овкусете със сол и пипер.

Агнешкото се поднася със соса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар