Свинско със стар фасул

30/12/2012
от ВикиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 581
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3,5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 300 гр.
  • фасул - 110 гр. зрял
  • мас - 30 гр.
  • лук - 50 гр.
  • домати - 50 гр.
  • доматено пюре - 5 гр.
  • сол
  • червен пипер
  • джоджен

Начин на приготвяне

Месото нарязано на парчета се пържи в гореща мазнина.
Слага се червен пипер, залива се с вода и се пече или вари. Посолява се.

В отделен съд се вари фасулът до омекване на зърната.

Прави се запръжка от ситно нарязания лук, червения пипер, доматеното пюре и ситно нарязаните домати, предварително обелени и запръжката се добавя към фасула и готовото месо.

Няколко минути, преди да се снеме от огъня се прибавя джоджена.
подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар