Свинско със стар фасул

30/12/2012
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции2
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил

Необходими Съставки

Приготвяне

Месото нарязано на парчета се пържи в гореща мазнина.
Слага се червен пипер, залива се с вода и се пече или вари. Посолява се.

В отделен съд се вари фасулът до омекване на зърната.

Прави се запръжка от ситно нарязания лук, червения пипер, доматеното пюре и ситно нарязаните домати, предварително обелени и запръжката се добавя към фасула и готовото месо.

Няколко минути, преди да се снеме от огъня се прибавя джоджена.
[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Най-популярните рецепти от категорията