Прясно зеле в гювеч

08/04/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Магически вкусно прясно зеле, приготвено в глинен гювеч "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо427
  • Преглеждания за месеца119
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зелката от външните листа, махнете кочана и нарежете зелето на фини ивички. Претрийте ги, за да омекнат добре. Нарежете на кръгчета моркова, обелете и настържете доматите.

Смесете зеленчуците, посолете и ги разбъркайте. Прехвърлете сместа в гювеч, поръсете с черен и червен пипер, сипете магданоз и пак разбъркайте.

Полейте с олиото и чаена чаша вода, боднете лютата чушка и сложете капака на гювеча. Печете във фурната на 200 градуса докато ястието остане на мазнина.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар