Гъбена манджа с лук, домати и чушки

11/04/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Вкусна и много ароматна постна гозба, която ще приготвите за минути "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо354
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и го запържете в сгорещеното кокосово масло.

Добавете нарязаните на ивици гъби и пържете докато омекнат. Сипете нарязаните на пръстени чушки, обелените и ситно нарязани домати, разбъркайте.

Овкусете с черен пипер и сол, сипете няколко лъжици вода и похлупете съда.

Задушавайте докато ястието остане на мазнина, поръсете с джоджен и сервирайте.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар