Зеленчуци по тайландски
29/04/2017

Снимка: ezine.bg
Добави снимка+3 точки
отРосица СтояноваДарт Вейдър787588823
"Едно необикновено вкусно и екзотично предложение, от което веднага ще се възползваме "
- Приготвяне
- Готвене
- Общо
- Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
Необходими Съставки
- чушки - 500 г (жълти, зелени, червени)
- гъби шийтаке - 200 г
- тиквички - 1 бр. малка
- броколи - 300 г
- къри - 10 г паста
- джинджифил - 1 парче пресен
- соев сос - 50 мл
- кълнове - 50 г соеви
- фъстъчено масло - 20 г
- маслини - 10 - тина бр.
Начин на приготвяне
Нарежете почистените зеленчуци на едро и ги смесете с предварително настъргания джинджифил.
Овкусете със соевия сос и къри пастата, добавете кълновете.
Загрейте фъстъченото масло и сипете всичко към него.
Добавете и маслините, задушете до готовност.подобни рецепти тук
Овкусете със соевия сос и къри пастата, добавете кълновете.
Загрейте фъстъченото масло и сипете всичко към него.
Добавете и маслините, задушете до готовност.подобни рецепти тук