Гъбена супа с овесени ядки

05/04/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Постна, веган и... изумително вкусна! Още една страхотна супа за колекцията ви "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо204
  • Преглеждания за месеца203
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сипете в тенджера 5-6 чаши вода, добавете щипка сол и сложете на котлона да заври с дафиновия лист. След няколко минути добавете настърганите моркови.

През няколко минути добавяйте гъбите, целината и лука. Щом зеленчуците поомекнат, махнете дафиновия лист.

Добавете доматения сок и ситно нарязания чесън. В края на варенето на супата добавете овесените ядки, овкусете със сол и черен пипер, добавете мащерката и поднесете.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар