Брускети със зеленчуци на грил

03/04/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Вкусно, бързо и с автентичен италиански вкус "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо232
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте грила на висока степен. Измийте тиквичките, чушките и резенето, подсушете ги добре. Нарежете чушките по дължина на 8 парченца и махнете дръжките и семената. Тиквичките нарежете на филийки по диагонал.

Резенето се наситнява на тънки резени. Лука нарежете на шайби. Наредете един пласт от зеленчуците на грила, намажете ги със зехтин и запечете само от едната страна - трябва да покафенеят, но и да останат хрупкави.

Обелете и разполовете скилидките чесън, домата разрежете на 2. Нарежете хляба на четвъртини и го запечете и от двете страни.

Втрийте чесъна и домата в хляба, а отгоре подредете изпечените зеленчуци. Поръсете с останалия зехтин, овкусете със сол и черен пипер. Украсете с босилека и сервирайте.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар