Панирани ябълки

23/04/2012
от фифиНовак
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 223
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с прясното мляко, ванилията и брашно, като трябва да се получи гъстота на палачинково тесто.

Обелете почистените ябълки и ги нарежете на по-дебели кръгове (около 1 см), като изчистите семките посредата.

Потапяйте обилно всяко кръгче ябълка в панировката и пускайте да се пържат в сгорещена мазнина.

Готовите панирани ябълки поднесете поръсени с канела и пудра захар.
подобни рецепти тук
5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар