Агнешки котлети Дижон

30/03/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Искате ли да сложите в чинията си съвършения агнешки котлет?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо974
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешки котлети - 12 бр. от филе
  • портокалова кора - 3 с.л.
  • горчица - 150 мл Дижонска
  • кафява захар - 2 с.л. светлокафява
  • мащерка - 3 с.л. прясна
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрежете излишните тлъстини от котлетите. Смесете в купа мащерката и портокаловата кора. Добавете захарта и горчицата, разбъркайте добре. Скарата трябва да е загрята предварително.

Използвайте половината от получената смес, за да намажете котлетите и от двете страни. Изпечете ги по около 2 минути на всяка страна, обърнете и намажете с останалата смес.

Печете докато станат напълно готови. Овкусете със сол и черен пипер и поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар