Огретен от сини патладжани

28/03/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Изискано и вкусно - едно предложение, на което не може и не бива да устоите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо884
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете патладжаните, обелете ги и ги нарежете на кубченца. Изпържете ги в сгорещена мазнина, след което ги прехвърлете в подходяща тавичка.

Към тях прибавете нарязаните домати, настъргания кашкавал, скълцания магданоз, сол и разбъркайте. При прекалено гъста смес може да разредите с малко прясно мляко.

Запечете леко в умерена фурна и залейте с Бешамелов сос, приготвен от запърженото в мазнина брашно, разредено с прясното мляко при непрекъснато бъркане и посолено на вкус.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар