Зелено масло

28/03/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Супер идея за практични домакини "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо334
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте мекота масло на крем и добавете в него лимоновия сок и винената киселина, както и скълцания ситно магданоз. Хубаво объркайте, за да може магданозът да се разпредели равномерно.

За почитателите на пикантните храни в маслото може да се добави люти зелени пиперчици, които предварително са почистени от семки и са направени на пюре.

Така приготвеното масло оформете като колбас с диаметър 3 см и грамаж около 200-300 г. Приберете го увито във фолио в хладилника или го сложете с ледена вода и после съхранявайте на студено.

Зеленото масло е особено подходящо за бифтеци, филе-миньон, медальони, пържена риба и панирани пилешки гърди например. От маслото режете парченце с дебелина около 0.5 см (15-20 г) и сложете върху ястието.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар