Студено консоме

28/03/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"За ценителите на изтънчената френска кухня - студено консоме "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо66
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете бульон от говеждото, 100 г моркови, целина и пащърнак, след което го прецедете.

Смесете предварително накиснатия във вода желатин и пресните домати, които сте изчистили от семенцата, с бульона. Варете 30-50 минути, след което добавете листенцата от магданоз и целината, зърна черен пипер и дафиновите лист.

След като бульонът се свари, прецедете го и го оставете да се изстуди.

Когато поднасяте, добавете в чашата с консоме нарязани на кубчета домати, предварително изчистени от кожата, леко задушени и охладени.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар