Агнешка супа с подправки

20/04/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"А някои предпочитат да приготвят агнешката супичка така - без твърде много продукти, но все така вкусна "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 594
  • Преглеждания за месеца1921
  • Преглеждания за седмицата59
  • Рейтинг3,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на късчета и сложете да се вари с водата. Щом заври го посолете.

Отделно запържете в загрятото масло накълцаните ситно лук, магданоз и копър заедно с брашното.

Разредете запръжката с бульона и я излейте към вече свареното месо. Оставете да поври още 10-тина минути.

Накрая застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко. Вместо да я застройвате, може да я поднесете с твърдо сварени яйца, поръсена с черен пипер.

Извадете зрънцата карамфил преди да поднесете агнешката супа с подправки.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар