Дунавска салата в буркани

18/03/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Дунавска салата не отказваме нито зиме, нито лете. Опитайте и ще разберете защо "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 768
  • Преглеждания за месеца1059
  • Преглеждания за седмицата53
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд слагаме захарта, солта, олиото и оцета и бъркаме, докато се разтворят.

Измитите, почистени и нарязани на дребно зеленчуци се заливат с получената марината и стоят на хладно за 1 нощ.

Прехвърляме зеленчуците в буркани, разпределяме зърната черен пипер и наситнения магданоз.

Заливаме с маринатата и затваряме бурканите.

Стерилизираме бурканите за 15 минути след завиране на водата.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар