Дунавска салата в буркани

18/03/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Дунавска салата не отказваме нито зиме, нито лете. Опитайте и ще разберете защо "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 723
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд слагаме захарта, солта, олиото и оцета и бъркаме, докато се разтворят.

Измитите, почистени и нарязани на дребно зеленчуци се заливат с получената марината и стоят на хладно за 1 нощ.

Прехвърляме зеленчуците в буркани, разпределяме зърната черен пипер и наситнения магданоз.

Заливаме с маринатата и затваряме бурканите.

Стерилизираме бурканите за 15 минути след завиране на водата.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар