Рамстек с лук

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Рамстек с лук1 / 2
29/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • телешко месо - 210 г
  • лук - 1 глава
  • галета - 15 г
  • яйца - 1 бр.
  • масло - 10 г
  • олио - 20 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избира се месо от контрафилето. Начуква се, поръсва се със сол и черен пипер и се панира в разбити яйца и галета.

Пържи се в гореща мазнина. Полива се с разтопеното масло.

Гарнира се с лук, нарязан на дълго и тънко, изпържен до златисто с малко брашно.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: