Телешки джолан в гърне с вино

14/03/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Слагате телешкото в гювеча и го забравяте във фурната за няколко часа - ето така се прави перфектното телешко джоланче "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо281
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме брашното за овалване със сол, черен и червен пипер и овалваме парчетата месо. Сгорещяваме част от олиото и в него запечатваме месото.

Прехвърляме в гювеч и прибавяме наситнената глава лук, обелените малки лукчета, наситнените моркови, чушка, чесън и целина.

Прибавяме виното, доматите и подправките, разбъркваме.

Печем в студена фурна на 180 градуса за около 4-5 часа. Сервираме с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар