Вита баница с праз и сирене

14/03/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Винаги може да ни събуждате с такава закуска и да ни изкушавате с такава вечеря "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо495
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме праза и го режем на тънки кръгчета.

Сгорещяваме част от олиото и в него задушаваме праза, овкусяваме със сол и оставяме да се охлади.

Прибавяме натрошеното сирене, разбитите яйца и киселото мляко с разбърканата сода.

Редим корите две по две, като всяка намасляваме с олиото и разпределяме от плънката. Завиваме корите на руло и подреждаме в намаслена тава за печене.

Печем баницата в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40-50 минути.

Вадим, поръсваме с вода и завиваме за 10 минути с чиста кърпа.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар