Тутманик със сода

15/03/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Сигурни сме, че този тутманик е вкусен и студен, но досега не се е случвало да изстине - изяжда се топъл-топъл "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 862
  • Преглеждания за месеца3251
  • Преглеждания за седмицата1659
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа разбиваме яйцата и прибавяме олиото и киселото мляко с шупналата сода. Постепенно прибавяме брашното и солта и размесваме добре, добавяме натрошеното сирене.

В тава застлана с хартия за печене разпределяме сместа и с намазнена лъжица заглаждаме. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до зачервяване, за около 40-50 минути.

Вадим тутманика и го намазваме още докато е топъл с масло.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар