Баница за начинаещи

15/03/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"След като опитат от вашата баница, никой вече няма да ви нарича начинаещ "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо875
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата и към тях прибавяме киселото мляко с разбърканата сода, прясното мляко, разтопеното масло, натрошеното сирене и олиото, разбъркваме сместа.

Разстиламе корите и ги взимаме две по две. Намазваме ги със сместа и завиваме на руло.

Подреждаме рулата в намаслена тава и ги намазваме с останалата смес, поръсваме със семена.

Печем баницата в предварително загрята на 200 градуса фурна, докато се зачерви.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар