Сиропиран сладкиш с компот от праскови

12/03/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Сега разбирате ли защо толкова ревностно си пазим последния компот от праскови "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 550
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата заедно със захарта, докато станат на пухкав крем.

Постепенно прибавяме пресятото брашно с бакпулвера и ванилията. Намазваме дъното на подходящ съд с масло и подреждаме нарязаните и отцедени праскови.

Покриваме ги с получената смес. Печем сладкиша в предварително загрята на 180 градуса фурна за 30-40 минути.

Заливаме топлия, но не горещ сладкиш със сока от компота и оставяме добре да попие. Обръщаме го и сервираме.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар