Вита баница с прясно и кисело мляко

13/03/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Не ви е нужен повод, за да приготвите вкусна баница, както и за да я изядете "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо980
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маслото и към него прибавяме олиото и 3 с.л. гореща вода.

Натрошаваме сиренето и го разбъркваме с прясното мляко, разбитите яйца, бакпулвера и содата разтворена в киселото мляко.

Взимаме корите две по две и между всяка намазваме с четка от мазнината, поръсваме от плънката и завиваме на не много стегнато руло.

Редим рулата в намаслена тава. Намазваме цялата баница с мазнината.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Вадим и покриваме с чиста кърпа за 10 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар