Родопски банички на сач

12/03/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Неустоими родопски банички на сач, които се приготвян за има-няма половин час "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 438
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • кори за баница - 1 пакет пресни
  • яйца - 2 бр.
  • извара - 300 г кашкавалена
  • масло - 125 г разтопено
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маслото и поръсваме от него върху всяка кора.

Разбъркваме яйцата с изварата и ги разпределяме равномерно върху корите.

Сгъваме корите на плик, притискаме ги и с остър нож режем на триъгълници.

Печем баничките в добре загрят сач от двете страни до готовност.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар