Свински котлети със сметана в гърне

10/03/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Перфектното ястие, което се готви почти само - остава само да подберете най-доброто вино за сервирането му "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо391
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно начукваме котлетите и ги овкусяваме със сол и черен пипер, затваряме ги в съд с капак и ги оставяме да се мариноват в хладилника за 4 часа.

В загрят сух тефлонов тиган запечатваме до зачервяване котлетите.

В подходящ съд, гърне или гювеч, започваме да редим котлетите, поръсваме с чесъна и разпределяме сметаната и повтаряме, докато свършат продуктите.

Печем в студена фурна на 200 градуса за около 2 часа.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар