Свински гърди с прясно зеле

07/03/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Един по-лек, по-ароматен и много по-вкусен вариант на класическото свинско със зеле, но не с кисело, а с прясно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо354
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на парчета и го запържваме от всички страни в част от мазнината. Прехвърляме месото в гювеч.

Почистваме лука и морковите и ги нарязваме на парчета.

Задушаваме ги в остатъка от мазнината и добавяме половината от нарязаното на тънко и посолено зеле, разбъркваме и готвим 3-4 минути.

Прехвърляме в гювеча и запържваме за кратко и другата част от зелето. Посоляваме, поръсваме с червен пипер и съединяваме всички продукти, като ги разбъркваме с 1 ч.ч. вода.

Слагаме да се пече в студена фурна на 180-200 градуса, докато остане на мазнина.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар