Свинско месо със зрял фасул и наденица

07/03/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"И с наденица е хубаво, и само с месце е хубаво, но с наденица и месце е най-вкусно Препоръчваме от сърце "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо172
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото и го запържете. Прибавете и запържете лука, сипете доматеното пюре.

Овкусете ги със сол и червен пипер. налейте гореща вода (колкото да покрие месото) и варете на умерен огън почти до пълното сваряване на свинското.

Отделно свареният боб се прибавя към месото. Нарежете наденицата и също я добавете.

Оставете ястието да се готви още 20-тина минути, овкусете с черен пипер и поднесете.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар