Телешко със сини сливи

04/03/2013
Марина
отМаринаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 770
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме нарязаното на парчета или оформеното на медальон месо. Изваждаме го от мазнината и в нея слагаме нарязаният на дребно лук. Запържваме.

Подсоляваме и добавяме брашното, което пържим до златисто. Прибавяме доматеното пюре и червения пипер. Връщаме отново месото и заливаме с хладка вода. Варим докато месото омекне.

Прибавяме измитите сливи, захарта, канела и черния пипер. Ястието ври на умерен огън до пълното сваряване на месото и сливите.

Поднасяме почти на мазнина.
подобни рецепти тук
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар