Картофена салата с бекон и лук

08/04/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо798
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете почистените картофи без да ги разварявате, оставете да се охладят и ги нарежете на по-едри парчета.

Загрейте 2-3 с.л. олио и запържете нарязания на тънки ленти бекон, а след малко и нарязани на полумесеци лук.

Разбъркайте и щом лукът леко омекне, сипете към картофите.

Овкусете всичко със сол и черен пипер на вкус.

Разбийте майонезата със сметаната и объркайте цялата салата, като добавите и накълцан магданоз.подобни рецепти тук
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар