Пилешко с гъби, сметана и топено сирене

06/04/2012
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Стане ли дума за любовен триъгълник, веднага се сещаме за пилешко месо, сметана и топено сирене "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 452
  • Преглеждания за месеца700
  • Преглеждания за седмицата64
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 2 вида мазнина и запържете нарязаното на жулиени пилешко. Добавете към него всички нарязани зеленчуци, долейте 150 мл топла вода и задушете до омекване на зарзавата.

Добавете топеното сирене и сметаната, когато течността от съда се изпари. Разбъркайте добре, за да се разтопи топеното сирене и овкусете със сол, черен пипер и накълцан магданоз.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар