Банички със сьомга

02/03/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589548
"Банички със сьомга и аспержи - една наистина царска закуска "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо224
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса.

Разбийте половината масло с брашното и млякото в тенджера на бавен огън и бъркайте, докато сместа заври и се сгъсти. Оставете да ври 1 минута и прехвърлете в купа.

Отцедете сьомгата от консервата и я прибавете към млечната смес.

Добавете аспержите и копъра, овкусете със сол и черен пипер.

Разтопете останалото масло.

Сложете корите бутер тесто една върху друга и изрежете 4 квадрата.

Намажете ги с маслото, разпределете върху тях равни части от рибата в средата и съберете краищата на панделки.

Намажете и външната част с масло и печете 12-15 минути.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар