Панирана сьомга

02/06/2009
от СтенлиНовак
"Изключително вкусна панирана риба, която се приготвя буквално за минути!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 677
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг3,1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделя се филето, измива се и се подсушава.

Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в нагорещена мазнина.

Приготвя се соса като млякото се смесва с майонезата, кипва се и веднага се залива рибата.
подобни рецепти тук
5 1
4 3
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар