Панирана сьомга

02/06/2009
от СтенлиНовак
"Изключително вкусна панирана риба, която се приготвя буквално за минути!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 357
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • сьомга - 1 бр.
  • яйца – 1 бр.
  • галета
  • прясно мляко – 1 ч. ч.
  • майонеза – 2 с. л.
  • олио – 150 мл.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделя се филето, измива се и се подсушава.

Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в нагорещена мазнина.

Приготвя се соса като млякото се смесва с майонезата, кипва се и веднага се залива рибата.
подобни рецепти тук
5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар