Задушена сьомга

17/07/2009
Ричард
отРичардНовак
"Изискано и стилно ястие, създадено да впечатлява!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо21 433
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се почиства и се отделя филето. В съд с капак се задушава заедно с нарязаният лук, оцета, виното и сметаната.

Рибата се изважда. При пробване с вилица тя трябва да се раздробява лесно.

Сосът се вари още около 3 мин. и се сервира отделно от филетата.подобни рецепти тук
5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Сам
Сам
23.06.2013 19:17
Сьомгата за да е хубава ,не трябва да се готви докато се раздели,готви се няколко минути за да запази цвета си ...,когато си промени цвета и почне да се дели ,вкусовите и качества се влошават -деликатна риба е ! Съвет от мен -гответе сьомгата много малко време ,като свалите процеса на "готвене" продължава от самата температура поета от рибата
...
0
0
Filip
Filip
09.12.2009 23:56
Много добра рецепта. Много благодаря.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв