Сьомга по хавайски

18/02/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Сьомга с вълшебен вкус и неустоим аромат, която се приготвя за десет минути! Опитайте!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо314
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме рибата на еднакви парчета, посоляваме я и я овалваме в брашно.

Внимателно изтупваме парчетата от излишното брашно.

Разтопяваме маслото в тиган и пържим рибата в него за 5 минути, като я обръщаме, на среден огън.

Обелваме и нарязваме филетирания портокал на малки парчета.

Прибавяме портокала към сьомгата и готвим още 5 минути.

Сервираме с резенче портокал.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар