Икономично телешко задушено

15/02/2013
Янка
отЯнкаНовак
"Няма такава вкусотия, казваме ви, по-вкусно телешко не бяхме помирисвали до сега "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 140
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и отцежда.

Изваждат се костите и се сваряват.

Месото се посолява, покрива се с парчета сланина и се залива с горещ маргарин. Задушава се около 1 час, като се полива няколко пъти с бульон.

Сосът, получен при задушаването се залива с врящия бульон и се сгъстява с брашното и сметаната.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

галя
галя
16.01.2015 08:36
с този маргарин са съсипани всички останали продукти
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв