Бишкотена торта с крем Кафе

29/03/2012
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Когато чуете торта, забравете за подробностите - тях ще ги усетите с небцето си "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 273
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото с пудрата захар на пухкав крем и при непрекъснато биене добавете жълтъците на яйцата един по един, както и 2-3 с.л. брашно.

Отделно сложете шварц- и нескафето с прясното мляко и кристалната захар да кипне. Снемете от котлона и добавете сместа с жълтъците и брашното при непрекъснато разбиване. Върнете на котлона и бъркайте, докато се сгъсти.

Отделно разбийте белтъците на пухкав крем и ги разбъркайте внимателно накрая към вече охладения крем с кафето.

В тавичка намажете малко от крема на дъното и стените. Потапяйте всяка бишкота с смес от прясно мляко и 1 ч.л. нескафе.

Подреждайте ред бишкоти, крем и така до изчерпване. Отгоре завършете с крем обилно поръсете с 1 с.л. мока кафе и 1 с.л. какао.подобни рецепти тук
5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар