Чоп-кебап

28/03/2012
от БогиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 921
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3,8 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 3/4 кг от бут
  • тиквички - 2 броя
  • сол
  • масло - за пържене
  • черен пипер
  • яйца - 2 - 3 разбити

Начин на приготвяне

Нарежете на хапки месото от агнешки бут. Посолете го и прибавете малко черен пипер.

Обелете и нарежете на кръгчета 2 тиквички и посолете и тях.

Започнете да нижете на шишчета месо, тиквичка, докато количествата се изчерпат.

Загрейте достатъчно мазнина за пържене и слагайте шишчетата да се изпържат.

След това ги оставете да се охладят, отново ги поръсете с малко черен пипер, потапяйте ги в разбитите яйца и ги изпържете повторно.

Поднесете чоп-кебапа с гарнитура от картофи или салата.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар