Яйчена супа

27/03/2012
от БарфиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 407
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3,2 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 4 броя
  • масло - 60 - 80 г
  • фиде - 4 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • магданоз - накълцан пресен
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера на котлона 1 л вода да кипне и добавете сол, маслото и фидето.

Оставете да къкри за около 15 минути, след като разбъркате.

Добре разбийте яйцата и добавете към тях накълцания магданоз.

Сипете яйцата бавно в тенджерата, като непрекъснато бъркате.

Яйцата трябва да се пресекат и сварят напълно. Поднесете порция супа с резен лимон.
подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар