Яйчена супа

27/03/2012
от БарфиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 487
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера на котлона 1 л вода да кипне и добавете сол, маслото и фидето.

Оставете да къкри за около 15 минути, след като разбъркате.

Добре разбийте яйцата и добавете към тях накълцания магданоз.

Сипете яйцата бавно в тенджерата, като непрекъснато бъркате.

Яйцата трябва да се пресекат и сварят напълно. Поднесете порция супа с резен лимон.
подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар